Helgad vare Hunden .

Äntligen Helg , avkoppling efter en tuff arbetsvecka , koppla av och stressa ner .

Inte om man har hund tydligen .

Sovmorgonen försvann lika fort som en dröm . Lördag morgon 05:30 tyckte odjuren att det var hög tid att utfodras . Vild lek med rostfria matskålar resulterade att all sömn var totalt bortblåst ,trots tappert försök med hot om att strypa hundarna eller att gömma sig under kudden .

Väl uppstigen för att strypa hundarna insåg jag att det var enklare att utfodra dem , samtidigt som jag själv upptäckte att frukost är ett bra alternativ .

Fem hundar slukar sin mat , betydligt fortare än mina ägg hinner bli klara . Givetvis innebar det att människans bäste vän svansade runt mig i köket . jag insåg att alternativet att ramla över dem och förmodligen bryta någon vital del , eller gå ut och rasta dem i skogen var givet . Detta innebar att min frukost fick vänta tills jag utfört min morgonpromenad .

Stressade snabbt utsvulten som jag var , en snabb rundtur i skogen vilket givetvis orsakade mig dåligt samvete och löfte om att gå en längre promenad när jag fått i mig min livsuppehållande frukost och kaffe .

Kontentantan av min start på en avstressande helg är att det detta inte gäller oss hundägare . Men,men det finns ju en Söndagmorgon också .......

22 sep 2012