Halloween 2012

Visst är det mysigt med utklädda barn ,som bankar på ens dörr och skriker bus eller godis . Något disträ öppnar jag dörren inget ont anande . På utsidan står häxor ,tomte , och något svårdefinerad varelse från yttre rymden . Jag blev om inte glatt överaskad ,så ändå hajade jag till och funderade på varför dessa små varelser gallskrek vid min ytterdörr .

 

Nästa ögonblick fick mitt hjärta att slå dubbelvolter och håret att resa sig på alla delar av kroppen , då ett enormt oväsen innefrån huset fick mig att snabbt inse situationens allvar .

Odjuren som jag tillbringar en stor del av mitt liv med ,insåg snabbt att Husse var i fara , och kom till undsättning i full karriär .

Två hundar kom rusande till undsättning och den tredje sprang åt motsatt håll ,för att förmodligen gömma sig bakom soffan , och fullkomligt strunta i att Husse var i fara .

Ett rytande från min sida fick såväl hundar att tvärnita som barnen att rusa från dörren i vild panik , trots mina halvhjärtade försök att förklara för dessa varelser att hundarna absolut inte var farliga .

Att som hundägare några timmar senare försöka förklara för en något uppretad mamma i telefon ,att det var en naturlig reaktion från hundarna misslyckades totalt .

Med ett mening ringande i mina öron ,om djurpolis och barnmisshandel avslutades samtalat , trots mina halvhjärtade ursäkter om att hundarna faktiskt reagerade fullt normalt trots allt . Jag lyckades stoppa dem från att fullfölja attacken,som förmodligen  slutat med att hundarna slukat godiset som de små djävlarna bar med sig .

Antecknade snabbt i kalendern med stora bokstäver att i 2013 års kalender skriva in att Halloween kommer även år 2013 .

 

 

7 nov 2012